Infolinks http://www.infolinks.com/join-us?aid=3141627

Indonesia

mini stationery haul [ indonesia ]

mini stationery haul [ indonesia ]

Semoga suka! Video ini gak bermaksud pamer yaa ;”) cringe bgt tbh but ok. store : winzige.id (shopee) items : rounded sticker Rp9.750,- stamp Rp9.450,- washi set (5 pc) Rp27.000,- sticker flakes (girls) Rp15.000,- each Stick Me Sticker Rp8.250,- Sticker Flakes (Paperclip + Drinks) Rp14.250,- Washi Tape (1) Rp7.800,- Set of 4 Washis Rp11.700,- Postage…

Read More

How To Improve Your Hand Lettering | Belajar Lettering (Indonesian Sub)

How To Improve Your Hand Lettering | Belajar Lettering (Indonesian Sub)

Hey Buddies! Here’s some tips on how i improve my hand lettering. This is my first video and i hope you guys enjoyed this. Just a note for all of you that i’m not a pro at hand lettering and i’m still practicing. Lettering Practice Worksheets: https://www.kellysugarcrafts.com/2018/05/09/free-bounce-lettering-worksheets/ Supplies Included: -Tombow Dual Brush Pen -Sakura Koi…


BACK TO SCHOOL 2019 ; Shopping, Haul & Study Tips //  [Indonesia] ENG SUB

BACK TO SCHOOL 2019 ; Shopping, Haul & Study Tips // [Indonesia] ENG SUB

Hello! So today’s video is a bit different from my usual video. I feel like doing this I don’t even know why XD, but yeah regardless I still hope you guys enjoyed it. If you wanna see me doing more contents like this please do leave a comment! Don’t forget to leave a like, comment…


study tips📒: the effective way to study! (Indonesia)

study tips📒: the effective way to study! (Indonesia)

STUDY TIPS INDONESIA happy new year guys!! maap2 guys uploadnya rada lama soalnya ada masalah di jaringan internet yang aku pake, hehe. by the way comment down below if u guys want me to make a different vid about 3 types of studying. if u enjoy the vid LIKE and SUB! closet cleanout: https://www.youtube.com/watch?v=ZrZM4FM3Tbc&t=13s stalk…


remake my binder notes📝 ll indonesia🇲🇨

remake my binder notes📝 ll indonesia🇲🇨

hello!!🌚 – happy new year 2019 everyone!✨ – jadi hari ini aku upload video tentang “Remake My Binder Notes”📝 maaf cuman sedikit hehe.. maaf juga kalau bad quality🙏 – [ aku edit pakai ‘WonderShare Filmora’ ] 🎞 – [ lagu yang aku pakai di video : ‘(TWICE) – TT Piano Cover’ https://www.youtube.com/watch?v=FSvYoR0WnFg&t=0s&list=LLlAvoB1SySqrRIknIoZiRPw&index=9 ] 🎶 -…


Cara Belajar Terbaik di Semester Baru!☆ Study Tips Kekinian 2019

Cara Belajar Terbaik di Semester Baru!☆ Study Tips Kekinian 2019

NEW SEMESTER & YEAR RESOLUTIONS 2019! Effective, Easy & Fun Study tips with Free Apps! Includes Modern tips, digital Bullet Journal for students, planner, notes, etc! Like yaa video nya biar aku tau kalo kamu suka 🙂 Share ke temen2 mu biar BeLIVers fam tambah banyak dan SUBSCRIBE karena gratis & kamu bakal jadi anggota…


Cara Belajar SISTEM KEBUT SEMALAM YG EFEKTIF✅

Cara Belajar SISTEM KEBUT SEMALAM YG EFEKTIF✅

CARA BELAJAR SISTEM KEBUT SEMALAM YG EFEKTIF & AMPUH, Study Tips 2018 by Peachy Liv Sekarang aku upload video seminggu sekali setiap hari minggu pagi yaa jadi jangan lupa utk Subscribe/Berlangganan!❤️ Like yaa video nya biar aku tau kalo kamu suka 🙂 Share ke temen2 mu biar BeLIVers fam tambah banyak dan SUBSCRIBE karena gratis…


CARA MANFAATIN WAKTU LIBURAN: 4 KUNCI PENTING! – Peachy Liv

CARA MANFAATIN WAKTU LIBURAN: 4 KUNCI PENTING! – Peachy Liv

CARA MANFAATIN WAKTU LIBURAN: 4 KUNCI PENTING! Fun & productive things to do in holidays 2018. feat KaCaO Squad, tips & Jakarta vlog Like yaa video nya biar aku tau kalo kamu suka 🙂 Share ke temen2 mu biar BeLIVers fam tambah banyak dan SUBSCRIBE karena gratis & kamu bakal jadi anggota BeLIVers! Btw IG…


STATIONERY HAUL 2018!!! HARGA TERJANGKAU

STATIONERY HAUL 2018!!! HARGA TERJANGKAU

HOLA EVERYONE!!!! kali ini aku mau nunjukin barang barang yang aku beli untuk keperluan bullet journal aku dan notes aku nih… mau tau barang nya apa aja? beli dimana? dan harganya berapa? TONTON YUK!!!! Jangan lupa juga klik tombol SUBSCRIBE nya yaa…… bye…… Link barang yang aku beli di tokopedia: 1. Binder : https://tokopedia.link/IIzrzsWFQS 2.…


Study With Me! | Exam Edition (UAS)

Study With Me! | Exam Edition (UAS)

Study With Me ! | Exam Edition (UAS) As Exam season approaching (or already did approached) i want to make a simple Study With Me Video. I’ve seen this kind video multiple times on Youtube and it makes me want to make my own. I’ve already finish my exams so i have plenty of times…